Az MCC Média Iskola blogja

Genda Noémi

loading...
társadalom és politika

Kiberbiztonsági szakértőt kérdeztünk

Az elmúlt évben hozzászoktunk, hogy a járvány miatt a virtuális világban éljük hétköznapjainkat. De nem csak a munkavégzés, a tanulás és a bevásárlás költözött az online térbe, hanem a bűncselekmények is. Ehhez a bűnözők is alkalmazkodtak, így az internetes fenyegetések kockázata jelentősen megnőtt. Krasznay Csaba kiberbiztonsági szakértővel beszélgettünk az új kihívásokról és a magyarok felkészültségéről.
2022. 04. 14.
Szerző: Genda Noémi
2021. 10. 23.
Szerző: Genda Noémi
A történelmi egyházak sok kihívással néznek szembe a 21. században. A hívők folyamatosan fogynak a templomokból, a papi- és szerzetesi élet pedig csak keveseket vonz. Az MCC Média Iskolájának kurzusán Varró Szilvia kommunikációs szakember vezetésével hétről-hétre arra keressük a választ, hogyan tudnak a több száz éves felekezetek alkalmazkodni a modern világ kihívásaihoz, milyen kommunikációs eszközökkel igyekszenek megszólítani az embereket. Ezúttal Kocsis Fülöp görögkatolikus szerzetes, püspök, a Hajdúdorogi főegyházmegye érsek- metropolitája mesélt.

Előválasztási Körkép

Több százezer fiatal életében először fog szavazni az áprilisi országgyűlési választásokon. Sokuk keveset tud a különböző pártokról. De mi történik akkor, amikor egy fiatal a nyakába veszi a várost és megpróbál személyesen információt szerezni? Erre tettünk kísérletet.
2021. 05. 19.
Szerző: Genda Noémi
Gyerekként a nagyszülei fizettek neki, hogy végre olvasson, ma már saját márkájukkal terjeszti a kultúrát. A VATES-t sokan a verssorokkal díszített pólóikról ismerik, valójában ennél jóval több. Csányi Péter, a márka társalapítója mesélt céljaikról és a kultúra hazai jövőjéről.